Jut eszembe!

 2007.07.30. 15:50

A terményekről jut eszembe!A mostani gazda helyzet.Igazából nem értem ezt a kártalanítási herce-hurcát.Kit/kiket és leginkább miért kell kártalanítani?Az elmaradt bevételért?Szerintem aki ma bárminemü gazdasági tevékenységre adja a fejét, annak minden eshetőségre fel kell készülnie, de legalább "több lábon kell állnia"!Ilyen alapon az összes kereskedő is lezárhatná az utakat, ha csak egy kicsit is kevesebb bevétele lesz, mint amennyit tervezett!

Én csak azt látom, hogy évről-évre valami sújtja a gazdáinkat.Hol az aszály, hol a sok eső, és kezdődik az út lezárás és a tárgyalósdi.Kezd ez az egész kicsit olyan kommunista feelinget ölteni.Amikor az illetékes elvtárs kijelentette, hogy "felkészültünk a télre, de a havazásra nem számítottunk"!Természetesen sajnálom azokat az embereket, akik valóban tönkre mennek vagy a szélére kerülnek.De nem kellene valami másba fogniuk, mást ültetniük, más írányba tekinteniük?...Így ez ugyanolyan számomra mint a kisebbségi segélyből való megélhetés.

Büzlik!!!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tapa.blog.hu/api/trackback/id/tr47128328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása