Parlagfű mentes ház - Elkúrva!

 2007.08.02. 20:22

Tegnap "Parlagfű mentes ház"-nak nyilvánították a házunkat! Amolyan "Tiszta udavar, rendes ház" mintájára. Hurrá!
Kaptunk -a postaládába-szórólapot e-mail és honlap címmel, támogatói listával, matricával! Gondolom nem kevés pénzbe került. Nagy munkánk nem volt benne, mivel a telek egyik fele beton és építkezésből visszamaradt sóder-még nem volt időm betonozni :)-, a másik fele veteményes és fű. Most azt várom, hogy mikor rakják ki az utca elejére a "Parlagfű mentes utca" című táblát! Mert ha minden ház matricás, akkor jogosultak vagyunk erre a táblára:).
Minden tiszteletem azoké a főiskolásoké, egyetemistáké, akik szabadidejükben ezzel foglalkoznak.
De mint minden itt ma Mo-n, ez is sántít egy kicsit! Pontosabban ez is el van kúrva!
Feleségem otthon van az ikreinkkel, anyósom nyugdíjas, ő is otthon van. Mikor megkérdeztem őket, hogy kik és mikor ellenőrizték a parlagfűvet elég furcsán néztek rám! Ugyanis senki sem csöngetet be, hogy "Csókolom, megnézhetjük van-e parlagfűve?" Ráadásul az utcáról nem is látható a kerti rész.                                  Ezek után megkérdőjelezhető ezaz egész akció, mivel így semmi értelme sincs. Nem tudom, hogy kormányzati, fővárosi vagy kerületi kezdeményezésről van-e szó. Az erre fordított pénzt lehetne sokkal értelmesebb dologra is fordítani. Például a parlagfű írtására! Ott,ahol valóban van parlagfű! Ennek talán még értelme is lenne!

 

 

       

 

Címkék: énblog vélemény én megmondás

A bejegyzés trackback címe:

https://tapa.blog.hu/api/trackback/id/tr76131048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása