A faszom a médiába!

 2008.04.10. 08:57

Előre bocsátom, hogy vannak cigány barátaim, ám ők becsületesen dolgoznak,nap mint nap!

 

A majdnem újabb lincseléshez vezető tegnapi baleset utáni média kommunikáció vágta ki nálam a biztosítékot! Egyetlen híradásban sem volt megemlítve, hogy a sofőr életét a kiérkező mentők határozott fellépése mentette meg!!!

Mi ez, ha nem az igazság elhallgatása, elferdítése! Hogyan gondolhatjuk ezután bármelyik híradóról is, hogy az pártatlanul és tényszerüen tudósít bármilyen eseményről? Miért élveznek a kisebbségek bármiféle kivételezést? Miért nem lehet őket a nevükön nevezni? Ha ők azt mondják ránk, hogy "magyar", akkor az mennyivel másabb, mint amikor mi azt mondjuk "cigány"? Szerintem a roma és cigány kifejezések között nincs semmilyen különbség. Miért is lenne? Egy népcsoport neve, kétféleképpen. Nem értem azt sem, hogy hogyan lehetnek ma Magyarországon olyan területek, települések, amiken még át autózni is életveszélyes? Hol van a rendőrség, a biztonság? Egyáltalán hol élünk?!

Ne mondja senki, hogy a kialakult helyzethez a buzeráns liberális médiának nincs semmi köze. Természetesen a megfelelő politikai háttér is kellően előkészíti ezt. Ma már ott tartunk, hogy a deviáns, már-már törvénytelen viselkedést is úgy adják elő, mintha az a természetes, normális viselkedési modell lenne! A rendőrök meg nem mernek intézkedni mert azonnal rasszistának bélyegzi őket a média! Itt is meg kellen hírdetni a zéró tolerancia elvét, így talán egyszer rend lenne ebben az országban!

 

 

Címkék: vélemény gondolatébresztő megmondás

A bejegyzés trackback címe:

https://tapa.blog.hu/api/trackback/id/tr94419353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása