Eltelt egy év az elhíresült beszéd óta.

Mi is történhetet volna ez alatt az idő alatt és utána?

Normális esetben a Kossuth tériek létre hoznak egy szervezetet, ami hatalmasra duzzad. Bírja a társadalom széleskörű támogatottságát vidéken és a fővárosban egyaránt. A békés tüntetések és a rendőri vezetők folyamatos hibái és némi pofozkodás, tömegoszlatás után a rendvédelmi szervek átállnak a tüntetők oldalára. Ezután egy hét múlva a kormány lemond és kiírják az időközi választásokat. Magyarország felvirágzik, lehagyjuk az összes Közép-Európai államot és tíz éven belül Európa vezető államai közé tartozunk! Mindenki boldogan él, míg meg nem hal!

Ezzel szemben mi is történt valójában?

A Kossuth tériek minimum két szervezetre szakadtak, létre jött kb. 23db különféle gárda, kb. 44db Nemzetőrség és kb. 69db fórum és kerekasztal, persze mind ugyanazt akarja, csak máshogyan! Természetesen az szóba se jöhet, hogy ÖSSZEFOGJANAK! Egy-egy nap minimum 19 különböző tüntetés zajlik, egy időben. A polgárok dilemma elött állnak, hogy melyik tüntetésre menjenek. Így mindegyik rendezvény kis létszámmal zajlik, nevetségessé téve az egész felhajtást. Szép lassan csendben elül az egész és az ország robog a szakadék felé!

Szerintem tavaly volt egy történelmi lehetőség, amivel nem éltek, nem éltünk. Ha tényleg akartak, akartunk volna valamit, akkor azt végig kellett volna vinni még tavaly! Jelenleg ott tartunk, hogy a közben létrejött szervezetek egymással versengenek és vitatkoznak! Már nem bírják egymás pofáját! A végén saját magukat fogják elbuktatni és nem a kormányt meg...!

Végezetül egy mondást ajánlok mindenki figyelmébe:

"FELMELEGÍTVE CSAK A TÖLTÖTT KÁPOSZTA JÓ!"

 

Címkék: énblog vélemény politika én megmondás

A bejegyzés trackback címe:

https://tapa.blog.hu/api/trackback/id/tr40172442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása