Hétfő van.Esik.Depis egy idő.Blogot írok, próbálok.

Annyira befolyásol most az időjárás változás, hogy az agyam alig képes normális mondatokat fogalmazni.Legszívesebben aludnék.Most sokan így lehetnek ezzel.Ki gondolta volna tegnap 35 fokban, hogy most tényleg így lehüll a levegő és még esni is fog?Pláne hétfőn.Ez a nap a legrosszabb, és a leghosszabb az egész héten.Tényleg, miért a hétfőt utáljuk és nem mondjuk, a szerdát?Jó tudom, hogy a pihenés után a legrosszabb újra beszállni a mókuskerékbe, de a szerdát is utálhatnánk ugyanígy mert az meg a hét közepe!

Eső

Eszembe jutott a régi vicc:" -Apa miért esik az eső?

                                      -Hogy növekedjen a termés és legyen zöldség, gyümölcs,stb..

                                      -Aha,értem.De akkor a járdára miért esik???"

Jól elkésett az eső.A termények nagy része oda a fagykárok miatt, a másik fele meg az aszály miatt.Bár azt mondják, hogy a bortermelőknek jól jön ezaz eső és így kíváló minőségü lesz az idei bor.Sebaj, ha nem lesz mit zabálni, legfeljebb jól berúgunk és nem is akármilyen borokból!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tapa.blog.hu/api/trackback/id/tr19128237

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása